Украинският президент Володимир Зеленски отложил визита в Израел, която бе планирана

...
Украинският президент Володимир Зеленски отложил визита в Израел, която бе планирана
Коментари Харесай

Зеленски отложи визита в Израел, след като новината за планираното посещение изтече

Украинският президент Володимир Зеленски отсрочил визита в Израел, която бе планувана да се състои през днешния ден (на 7 ноември), заради приключването на информация за визитата преди три дни, съобщи Times of Israel, цитирайки израелски дипломатически източници.

Пътуването ще се реализира, само че сега няма определена дата, добавили източниците на новинарското издание.

" Ако президентът Зеленски пристигна, той ще бъде посрещнат с отворени прегръдки ", уверил израелски представител.

На 4 ноември се появиха известия, че украинският държавен глава възнамерява да посети Израел тази седмица. Times of Israel писа скоро по-късно, базирайки се на украински посланик, че визитата е поставено под подозрение заради приключването на информацията.

" Президентът Зеленски искаше пътуването да бъде оповестено, когато стъпи на израелска земя ", споделил той. " Много е отчаян ".

Това не е първият случай на хипотетично закъснение на посещаване на президента в Израел.

Преди повече от две седмици Зеленски предложи да посети близкоизточната страна. Тел Авив обаче реши, че моментът не е подобаващ поради продължаващата война против " Хамас ", макар готовността си да посрещне лидери от разнообразни елементи на света.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР